tag:blogger.com,1999:blog-3158898656251948602.post5663490007344251022..comments2022-03-27T12:08:02.576-07:00Comments on Kuchnia Europa: Crumble z jabłkamimajaroma: e-mail: jaxos222@gmail.comhttp://www.blogger.com/profile/08495894472958685573noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3158898656251948602.post-50426658478327171162011-07-07T11:10:33.407-07:002011-07-07T11:10:33.407-07:00mam tę książkę i ciągle czeka... a ta kruszonka mi...mam tę książkę i ciągle czeka... a ta kruszonka migdałowa bardzo zachęcająca :)chantelhttps://www.blogger.com/profile/03606173779556233120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3158898656251948602.post-53656275687962655502011-07-07T04:16:00.635-07:002011-07-07T04:16:00.635-07:00Tez najbardziej lubie kruszonke wzbogacona o migda...Tez najbardziej lubie kruszonke wzbogacona o migdaly - Pierre Herme wie, co robi ;)Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3158898656251948602.post-36027868746529435222011-07-07T04:11:53.040-07:002011-07-07T04:11:53.040-07:00ta kruszonka.. cudo!ta kruszonka.. cudo!asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3158898656251948602.post-86209594441706321482011-07-07T04:01:08.568-07:002011-07-07T04:01:08.568-07:00też już je kiedyś robiłam i wiem, że wychodzi pysz...też już je kiedyś robiłam i wiem, że wychodzi pyszne :) w szczególności kruszonka, którą używam do wielu przepisów! pozdrawiam Cię ciepło :)Kasiahttps://www.blogger.com/profile/16114605341681189599noreply@blogger.com